Telling stories for a living

Outlook Meeting Requests

Het zou verdorie handig zijn dat Outlook iemand die je een meeting request stuurt die overlapt met een andere meeting in je agenda, hiervan op de hoogte stelt.
Als je je agenda niet shared, is dat niet altijd logisch, maar als je je agenda shared met collega’s zou dat toch verwacht mogen worden? Nu gebeurt dat dus niet en als de andere partij dan een meeting request uitstuurt zonder manueel je agenda te checken, dan heb je pech… declinen is de boodschap en dan kan er vaak een nieuw rondje van requests gestart worden (want meestal ben je niet de enige genodigde).
Vermoeiend. Doodle integreren met Outlook, dat zou nog eens een gedacht zijn.

1 Comment

  1. Koen

    En wat nog erger is; 10 jaar geleden bestond dat dus al hé. Ik herinner me nog werken met Netscape 4.7, de Calendar-functie gaf netjes een waarschuwing als er een dubbele boeking was. Dat het van niet willen is zeker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑