Telling stories for a living

iPhone Headset

Ik ben al een tijdje fan van de Monster Dr. Beats koptelefoon. Voor muziek. Thuis. Voor onderweg is het een beetje “lomp” en vooral, het pakt nogal veel plaats in in de laptoptas. De sound die daaruit komt in ronduit mijn ding, maar mobiliteit dus niet.
Voor onderweg had ik steevast mijn meegeleverde iPhone koptelefoon bij (eigenlijk gekocht ipv meegeleverd, want de meegeleverde set ging stuk en de klantenservice van Easy-M en Mobistar was van dat niveau dat hij niet vervangen werd, waardoor ik toekomstige Apple hardware elders koop, maar dat is een heel ander verhaal). Ergens vorige week was ik er echter in geslaagd om die headset kwijt te spelen. Serieus lastig! Alle broeken afgezocht, bureau thuis, bureau op het werk, alle externe adressen waar ik geweest was,… niet te vinden.
Ik dus naar Media Markt voor een nieuwe set. De Apple headphones kosten daar 29,90€. Maar na wat in de rekken snuisteren, vond ik de Sennheiser MM30i, een “in-ear” headset, eveneens met microfoon en afstandsbediening ingebouwd. Nu heb ik al wat Sennheiser materiaal en aangezien ik daar serieus content van ben, wou ik gerust 10€ meer betalen dan wat de Apple headphones moeten opbrengen en wandelde ik dus buiten met de Sennheiser.

Conclusie: erg goede headset, zuiver geluid en dankzij de verschillende meegeleverde vormpjes, vind je altijd een maat die geschikt is voor jouw oor (voor mij is dat de “small”). Ik had vroeger al eens van “in-ear” gedaan en eigenlijk was ik daar content van. Je hoort veel meer van je muziek en vooral, het moet belange zo luid niet staan om toch deftig muziek te kunnen beluisteren. De remote en de microfoon zijn ook van prima kwaliteit, althans alles werkt gewoon goed :-).
Kortom, een aanrader voor wie die standaard Apple headset maar niks vindt. Sennheiser doet trouwens een festivalactie tot eind augustus waardoor je een festivaltent kan winnen per Sennheiser product dat je koopt. En guess what, ik heb toch wel niet gewonnen zeker ;-). Vandaag kreeg ik het heugelijke nieuws dat ik mijn festivaltent binnenkort thuis mag verwachten. Ik ben eens benieuwd.
PS: drie keer raden wat ik teruggevonden heb, daags nadat ik de Sennheiser gekocht heb…

3 Comments

 1. VV19

  Hi, ik las dat gij het bericht had gekregen dat ge een festivaltent van Sennheiser hebt gewonnen. Ik vroeg me af of ge die ondertussen al effectief ontvangen hebt? Want mijn zus en ik hadden dezelfde koptelefoon van Sennheiser gekocht, en dus hadden we allebei een verschillende code bij onze aankoop, en we hebben die allebei ingegeven.
  Nu kregen we beide een mail van “sennheiserwinnaars@gmail.com” die stelde: ‘Je hebt gewonnen, een van de felbegeerde Sennheiser festivaltenten is van jou. We sturen je de tent zo snel mogelijk toe, hou in ieder geval rekening met een levertijd van minimaal 3 weken. ‘
  En daaronder staan dan de gegevens die je hebt moeten invullen same met je code.
  Dit allemaal puur in tekst onder mekaar, zonder logo of gehandtekend of iets..
  Ligt dit aan mij of lijkt dit wat “verdacht”?
  Dus vroeg ik me af of deze mail er bij jou hetzelfde uitzag en of je dus inderdaad een tent ontvangen hebt, en dit misschien dus gewoon puur toeval is.
  Thx!

 2. VV19

  Ohja* ik zag ons ook nergens bij de winnaars in de lijst staan…

 3. Unexpected

  Jup ik heb ze gekregen na enkele weken wachten 🙂 op die lijst nooit gekeken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑