Telling stories for a living

VCAP-DCD #84

Gisteren (of was het eergisteren?) kreeg ik een mailtje van VMware Certification: of ik eventjes mijn adresgegevens kon confirmeren en akkoord gaan met de EULA zodat ze mijn certificaat en andere bijhorende zaken konden opsturen. Na het confirmeren, werd mijn nieuw certificaat aan mijn “Transcript” toegevoegd op de VMware website en wat zag mijn oog daar?
Ik ben VCAP-DCD #84 :-). Met andere woorden, de 84ste persoon ter wereld om het VCAP-DCD certificaat te behalen.
Het klinkt misschien belachelijk, maar ik vind het stiekem toch leuk om bij de eerste 100 te zijn :-).

1 Comment

  1. Titta

    Ik ben trots op mijn “kleine” broertje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑