Telling stories for a living

Beauvechain Airshow 2010

In juli ging ik voor de verandering naar de jaarlijkse airshow te Beauvechain kijken en vandaag is het er eindelijk van gekomen om een selectie van de foto’s online te plaatsen. Hieronder enkele smaakmakers, maar check zoals gewoonlijk de Flickr set voor de volledige verzameling.
Idealiter zou ik een sterkere zoomlens gebruiken, want met mijn 200mm kom ik eigenlijk 100 of 200mm tekort om de foto te schieten die ik ├ęcht wil. Maar een mens moet het doen met wat men heeft, dus voorlopig moet dit volstaan ;-).
Feedback welgekomen.

DSC_1402

DSC_1742

DSC_1538

DSC_2004

1 Comment

  1. Wim

    Knappe foto’s hoor. Maar inderdaad een iets grotere zoom had ze meer tot hun recht doen komen. Maar met de compositie is niets mis, in tegendeel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑