Telling stories for a living

Verandering!

Vandaag was er een bedrijfsvergadering voorzien @ work en daar heb ik samen met de collega’s vernomen dat onze werkgever vanaf vandaag deel uitmaakt van de Tech Data / Azlan groep. Dit impliceert dat de assets van mijn werkgever – waaronder de werknemers – vanaf heden ook deel uitmaken van diezelfde groep. De praktische kant van al dat gebeuren is nog maar net van start gegaan, maar vanaf vandaag heb ik dus een nieuwe werkgever.
Voor zij die Tech Data / Azlan niet kennen – het is een Fortune 500 multinational die zich bezig houdt met alles wat gerelateerd is aan computers en IT. Tech Data is een distributeur van een heleboel merken terwijl Azlan de kaart trekt van services. Samen zijn ze dus een value-added distributor met veel know-how en financiĆ«le slagkracht.
Ik kijk al uit naar de nieuwe opportuniteiten, de resources waaruit er getapt gaat kunnen worden en de projecten die in de pipeline komen te zitten! De persmededeling kan u hier lezen.

1 Comment

  1. Olivier

    Beste unexpected, dat was dus ook ‘unexpected’ om overgenomen te worden door Tech Data / Azlan. Dat noem ik nu een goede boost voor je carriere. En zoals je zelf zegt, meer mogelijkheden, meer opportuniteiten, en ook meer visibiliteit. Success met de nieuwe omgeving. Enne, zolang dat ze maar niet besluiten om alles naar Aalst of Ternat te verhuizen, zit je goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑