Telling stories for a living

Squeeze The Lime – Pictures

Het is er gisterenavond eindelijk van gekomen om mijn foto’s die ik gedurende de LIME workshop gemaakt heb door Lightroom te halen en te uploaden naar mijn Flickr-account. Hier en daar heb ik enkele foto’s gecropped, een beetje met de tone gespeeld en hier en daar een zwart-wit conversie gedaan (soms omdat er teveel ruis op zat).

Zoals altijd, feedback is welkom – ik kan er maar uit leren!

2 Comments

  1. Jan

    stomme tip misschien, maar toch: selectie.
    Niet 10 keer dezelfde foto enzo.
    .-= Jan´s last blog ..Music: You don’t know =-.

  2. Unexpected

    Verre van stomme tip πŸ™‚ Ik zie wat je bedoelt, heb al veel selectie gedaan hoor πŸ™‚ Haha maar dus nog niet genoeg! Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑