Telling stories for a living

Alive…

… and kicking, jawel. Ook al zou de activiteit op dit blog je misschien iets anders laten vermoeden, toch gaat alles goed met mij en ben ik springlevend. Waarom het hier dan zo stil was de voorbije dagen?

  • Een dagje @ de bouwfirma betreffende dit project
  • Trouwfeest van deze meneer (nog is proficiat trouwens!)
  • Recupereren van het feest in voorgaande puntje 😉
  • Studeren voor mijn VCP examen dat later deze week plaatsvindt

Je ziet het, meer dan genoeg om mij mee bezig te houden. Vaneigens kan je altijd kijken wat ik op Twitter achterlaat, in geval er iemand zich zou afvragen hoe het met mij gaat en zo.
Ik kan dus niks beloven voor deze week, maar er zit nog genoeg in de “pipeline” zoals een paar user experiences met Snow Leopard (die nog altijd niet toegekomen is verdorie!), de eerste testjes met mijn gloednieuwe FlipHD camera (erg positief I must admit) en vaneigens een paar virtualizatie-gerelateerde berichten natuurlijk!
PS: mijn Google Reader vertoont een “unread count” van maar liefst 385 artikels en ik heb eergisteren nog alles bijgelezen… Om maar te zeggen dat ik écht niet zo heel erg veel tijd gehad heb voor “ontspanning” de voorbije dagen.
Stay tuned for more!

1 Comment

  1. Junni

    Het was een dik feestje! Ik kijk uit naar al het fotomateriaal 🙂
    .-= Junni´s last blog ..Mac OS X 10.5.7 update van Apple =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑