Telling stories for a living

Het Vrijgezellen Weekend

U hebt zeer waarschijnlijk gemerkt dat ik bijzonder weinig online geweest ben het afgelopen weekend, zowel op dit blog als op Twitter, Facebook en alle andere social media samen. Daar was echter een bijzonder goede reden voor, namelijk het vrijgezellenfeest van @Junni (http://www.junni.be).
Naar goede gewoonte wist de vrijgezel niet wat er op de agenda stond, maar in de background zijn er ettelijke mails, meetings en telefoontjes back & forth gegaan om alles in kannen en kruiken te krijgen. En al zeg ik het zelf, het resultaat mocht er zijn:

 • @Junni opgehaald om 9u zaterdagmorgend
 • Daarna de carpoolparking te Lommel onveilig gemaakt voor met een klein ontbijtje (en in het gezelschap van een hippiebus vol vrijgezellenvrouwen)
 • Vervolgens richting Kasterlee voor enkele uurtjes pain(t)ball (was super) en een quad-ritje (was bijzonder telleurstellend)
 • Als volgende activiteit zijn we een “grand prix” gaan rijden met het voltallig gezelschap op de superbe kartingbaan te Genk (onderstaande mocht de eerste prijs mee naar huis nemen)
 • De volgende halte was ons hotel te Hasselt waar er ingecheckt werd om iedereen de gelegenheid te bieden om te douchen en propere kledij aan te trekken
 • Het avondmaal werd geserveerd in The Lodge te Hasselt – zeer lekker eten maar ongelofelijk slecht zaalpersoneel en dus geen 2de bezoekje waard!
 • Stefanie van Exquisa (weet u nog, Mijn Restaurant?) is een heel toffe (knappe) en sympathieke jongedame
 • Ons aperitiefje hebben we genomen in De Madeira – foute keet met veel siliconen
 • De eerste danspasjes werden gezet in het Hoog Huis (of Hoger Huis, ik weet het niet goed meer) waar we @Knijntje tegen het lijf liepen die blijkbaar ook in Hasselt rondliep
 • Dankzij bovengenoemde zijn hebben we trouwens de weg gevonden naar een veel leuker danscafé – De Wijzen (?) waar we toch wel enkele uurtjes serieus gefeest hebben en waar de vrijgezel heel wat dames lastig gevallen heeft met opdrachten van onzen tewege (sorry @ al die dames en thanks omdat jullie zo vriendelijk waren om zo goed als altijd mee te werken! – Limburg aan de top!)
 • Als kers op de taart zijn we dan – ik vermoed rond een uur of 2-3 ‘s nachts – afgezakt naar Versuz waar de vrouwelijke vrijgezel verscholen zat en waar we in schoonheid geeindigd zijn om half zeven ‘s morgens – meer dan 24u nadat de eersten uit hun bed moesten om aan de dag te beginnen dus!
 • Twee uurtjes later moesten we alweer opstaan om ons ontbijt te nuttigen en daarna zijn we met de vrouwen nog een terrasje gaan doen op de grote markt van Hasselt (Duvel FTW).
 • Rond een uur of twee in de namiddag was ik thuis en was ik “total loss”.

Het was dus een serieus feestje waar we nog lang over zullen napalaveren en waar genoeg beeldmateriaal verzameld is om de vrijgezel de rest van zijn leven mee te confronteren (en zijn kinderen en kleinkinderen).
Merci @junni om ons een excuus te geven om zo een feestje te bouwen en veel succes met uw vrouwke (het eigenlijke trouwfeest is eind augustus).

3 Comments

 1. Knijntje

  Hooghuis it is 🙂

 2. Junni

  Het was een zwaar maar schitterend weekend! Ik heb me kostelijk geamuseerd en de groepssfeer zat van ‘s morgens al direct goed. Momenteel nog steeds behoorlijk stijf en de blauwe plekken zijn over het hele lichaam verspreid…sitting duck spelen bij Paintball heeft zo zijn nadelen 🙂
  Volgende bijeenkomst: 29 augustus! Hopelijk wordt dat ook een weekend om voorgoed in ons geheugen te steken
  .-= Junni´s last blog ..Mac OS X 10.5.7 update van Apple =-.

 3. Junni

  Om toch even te reageren: 29 augustus was ook een zwaar feestje! Heel de dag is schitterend verlopen.
  .-= Junni´s last blog ..MacHeist nanoBundle 6 gratis apps te geef =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑