Telling stories for a living

Fietsen Met De iPhone

Ik ben terug aan het fietsen. En ik heb daar een heel goed werkende App voor gekocht die alles netjes logt. Maar mijn iPhone zit in mijn broekzak en dat werkt wel goed, maar ik vind dat niet zo aangenaam tijdens het fietsen.
En dus wou ik een manier om mijn iPhone op mijn fiets te bevestigen. Eentje zonder risico te lopen (systemen met rekkers of plastic strips vind ik maar niks en vertrouw ik niet met een 600€ kostende iPhone!) dat alles eraf dondert bij de eerste buil in de weg welteverstaan. Na een beetje Google’en en de review van iPhonic te checken, heb ik mij de RAM-mount kit besteld (de distributeur voor België zit zelfs in Gent, dus geen overdreven wachttijden en shipping kosten!).

RAM Mount Kit iPhone

RAM Mount Kit iPhone

Na twee dagen had ik mijn bestelling thuis en gisteren heb ik die in elkaar gevezen. Vandaag monteer ik het geheel op de fiets en dan kan ik gaan biken om dat ding te evalueren, maar op het eerste zicht ziet het er heel stevig uit en heb ik er vertrouwen in.
RAM is trouwens fabrikant van duizend en één van die monteersystemen, zowel voor fietsen als voor moto’s als voor auto’s. Precies grote speler op deze markt van de monteersystemen, dus als je nog naar iets op zoekt bent, check die gasten eens!

2 Comments

  1. Peter

    Is die ram mount kit stevig gebleken? En past de iphone er ook nog in met een extra zonnelader erin geplugd? Dank voor advies!

  2. Unexpected

    Ja hoor, doet nog steeds dienst. Erg tevreden van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑