Het is me al wat geweest deze week, op vlak van bekende mensen die als bosjes vallen: eerst valt Karel Van Miert van zijn ladder, daarna stapt Yasmine uit het leven en nog geen 24u later sterft Michael Jackson aan een hartstilstand. Raar om te zeggen, maar de dood van MJ “overschaduwt” de andere twee mensen hun afscheid volledig.
Vandaag misschien nog niet, maar binnen een paar jaar zal iedereen zich deze periode herinneren als de laatste dagen van The King Of Pop, waarbij enkelingen zullen opperen dat Yasmine en Karel eveneens gestorven zijn in die periode…
Morgen is er alweer een nieuwe dag en met elke dag die erbij komt, zullen de herinneringen vervagen. Maar MJ zal altijd blijven bestaan, als een muzikaal icoon die een serieuze afdruk heeft gezet op deze aardkloot.
Als we van één ding zeker kunnen zijn, dan is het wel dat de dood voor iedereen gelijk is en er geen uitzonderingen gemaakt worden.