Telling stories for a living

Aan Zee

Het weekend zit er alweer op en naar goede gewoonte was het kort maar krachtig. Vrijdagavond de valiezen gepakt met het oog op 2 dagen van huis weg te zijn en zodoende zaterdagmorgend vertrokken richting de Belgische kust, meer specifiek: Middelkerke city. Waarom Middelkerke hoor ik u denken? Twee ex-collega’s / friends zijn (ondertussen “waren”) daar op vakantie en waren zo vriendelijk waren om een uitnodiging deze richting uit te sturen (thanks K & S!). Het toeval wou dat er dit weekend ook een “Bierweekend” gepland was op de dijk van Middelkerke, wat zoveel wil zeggen als een kermis (smoutebollen en hamburgers en escargots en …)’ en overal terrasjes met allerlei soorten biertjes.
Enkele terrasjes, hamburgers, restaurants en een hoop gezer en gelach later, was het spijtig genoeg alweer voorbij en was het tijd om naar huis te gaan (en dus het optreden van Eddy Wally zondagavond missen… bummer ;-)).
Het weekend was dik in orde, alleen spijtig dat het maar twee dagen duurde… maar het waren twee plezante dagen en de batterijen zijn weer ietsie pietsie extra opgeladen. En u, hebt u een leuk weekend gehad?

1 Comment

  1. Junni

    Mijn weekend (het vorige dan) was het begin van een weekje vakantie in http://www.vakantiewoninganduze.be. Rust, stilte, natuur en het Franse leven….kortom: een zalig weekje achter de rug!
    [rq=79482,0,blog][/rq]Mac OS X 10.5.7 update van Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑