Telling stories for a living

Microsoft TechDays '09 – Sessions DVD

De fijne herinneringen aan de Microsoft TechDays ’09 driedaagse zit nog vers in het geheugen, maar toen eergisteren de postbode een postpakket van Microsoft afleverde, wist ik niet direct wat te verwachten. Misschien wel Windows 7 RTM volledig exclusief voor mij alleen in preview? Of een afhaalbon voor mijn eigenste Surface tafel (hint hint @Microsoft)?
Niets van dat! Maar niet getreurd, want wat er wel in zat is ook tof te noemen: de beloofde en langverwachte Sessions DVD van de TechDays ’09 – een DVD met al de sessies die er gegeven zijn dus! Zeer interessant om nog eens te herbekijken wat je alweer vergeten bent en niet genoteerd hebt, of wat je gemist hebt omdat je nu eenmaal niet naar alle sessies kan gaan kijken.
Merci Microsoft en merci Arlindo! Alweer een reden om volgend jaar terug van de partij te zijn.

2 Comments

  1. Lieven

    Vallen die sessies ook ergens te downloaden?

  2. Unexpected

    Ik denk van niet, wordt enkel opgeleverd aan attendees volgens mij…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑