Telling stories for a living

Mijn Weekend

Vrijdagavond: BBQ en terrasje doen
Zaterdag: richting Mechelen om Het Computer Winkeltje leeg te roven, daarna bij de zus een aperitief gaan drinken op het terras om dat op een ander terras te gaan lunchen (balletjes in tomatensaus!). Nadien richting Westerlo en omstreken om wat keukenbouwers aan te doen (maar daar leest u hier meer over) en ‘s avonds rustig thuis te blijven en een CSI marathon houden.
Zondag: ‘s morgens vroeg uit de veren om naar de markt te gaan (waar het vol liep van politiekers die flyers geven met e-mail adressen @hotmail.com, websites in de vorm van http://users.telenet.be/ik-ben-waardeloos,…) en een verse kip aan’t spit te scoren die ‘s middags buiten op het terras verorberd wordt. In de namiddag een halve F1-race meepikken (vond het maar saai, maar vond het wel cool dat Brawn GP weer vooran zat) alvorens richting een house-warming / instuif te vertrekken. Acht flessen cava later nog richting een tof terrasje aan het water getrokken en daarmee was het weekend voorbij.
Ik ben voorstander van een 7-dagen weekend en een 2-dagen werkweek… welke politieker kan me dit beloven én waarmaken ;-)? Misschien iets voor meneer Leterme :-)?

1 Comment

  1. Junni

    Bij mij was het vrijdag uitblazen van een vrijgezellen op donderdag, ‘s avonds nog een balletje geslagen op de training. Zaterdag naar een babyborrel geweest in West-Vlaanderen, van de toekomstige haar petekindje. Zondag vroeg uit de veren voor de laatste interclubontmoeting in Diest..welke we trouwens vlotjes gewonnen hebben, waardoor we in september eindronde mogen spelen.
    Junnis laatste blog post..Mac OS X 10.5.7 update van Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑