Telling stories for a living

Het Weekend

Voor mij was het een weekend van vier dagen in plaats van de gebruikelijke twee – aanrader! Spijtig genoeg is het nu zondagavond, wat dus wil zeggen dat mijn vier dagen “vakantie” er alweer op zitten en dat het morgen maandag is, de eerste werkdag van de week.
Gelukkig heb ik die vier dagen goed benut:

 • donderdag – levering nieuwe 46″ plasma + Bluray speler (voor de toekomstige living), allebei Panasonic en uiterst tevreden van! Ook deze keer ten rade gegaan bij de mannen van IIShop indien u het u zou afvragen. Daarna nog een leuke, constructieve meeting gehad met de mensen van de bouwfirma die in de running is om het potentieel huis te bouwen (ahja, wat zouden ze anders bouwen?).
 • vrijdag – naar Turnhout gereden, meer bepaald naar Fotokonijnenberg om mijn bestelling te gaan ophalen. Ik vertel er later meer over, want het onderwerp is te uitgebreid om hier bij te plaatsen.
 • zaterdag – ontbijt met bubbels te Leuven en daarna de winkels nog gecheckt (en een paar nieuwe hemden gekocht, je kan er nooit teveel hebben!). Daarna nog een late tussenstop bij IKEA gedaan omdat ik nog extra verlichting nodig had (ook hier zal ik een apart bericht rond schrijven, so stay tuned).
 • zondag – luilekkerdag. Maar ook nog een korte shoppingtrip gedaan, weliswaar zonder buit (althans niet voor mij…). Ah ja, en Formula One gekeken: leuke eerste race met verrassende gebeurtenissen en ferme inhaalmaneuvers (al dan niet met fatale afloop). Als het seizoen er altijd zo gaat uitzien, dan denk ik dat de FIA eindelijk de goede formule voor meer spanning heeft gevonden.

En ja, op die manier kan je dus vier dagen erdoor jagen alsof het niets is. Vaneigens heb ik ook telkens uitgeslapen (behalve zaterdagmorgen, wegens ontbijt met bubbels remember) en is er ook nog een uurwijziging ingeslopen, wat mij vandaag trouwens een uurtje slaap kostte!)

3 Comments

 1. Junni

  Bij mij was het jammer genoeg een normaal weekend. Zaterdag ook gaan shoppen, in Lennik, voor een trouwkostuum en bijhorende accessoires. Alles gevonden! Dat ging dus enorm vlot, maar dat komt mede door de ervaring van de winkeleigenaar. Goeie service, maar jammer genoeg geen drank aangeboden gekregen, toch wel een domper.
  Formula One niet gekeken. Al heb ik in de krant vorige week wel een artikel gelezen over de aanpassingen aan de wagen. Precies toch heel wat zaken gewijzigd.
  Junnis laatste blog post..En toen was er Loïk

 2. p.

  Je 42″ was te klein geworden? -> http://www.unexpected.be/?p=1179
  En nog steeds Plasma keuze en geen LCD?

 3. Unexpected

  Neen hoor 😉 42″ voor de slaapkamer en 46″ voor de living. Yep nog steeds plasma boven LCD. Heb weer verschillende winkels bezocht en LCD kan me nog altijd niet overtuigen: tearing (al is het niet veel, maar ik zie het toch), zwart is nog altijd niet zo zwart als bij plasma.
  En wederom Panasonic he, nog altijd the best plasma’s out there (als we Pioneer en hun veel te hoge prijzen eventjes vergeten ;-))
  Unexpecteds laatste blog post..The Invisible Shield

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑