Telling stories for a living

Macbook – Status Update

Via de “track your order” heb ik sinds mijn bestelling vorige week vrijdag perfect kunnen volgen wat er aan het gebeuren was met mijn nieuwste aanwinst en vandaag heb ik gezien dat hij iets na twee uur deze namiddag bij mij is afgeleverd. Woehoe. 
Niet dat andere bedrijven dit niet aanbieden, maar tot nu toe is de Apple customer feedback zeer in orde (ik kreeg ondertussen al vier mailtjes van Apple om me te bedanken, om te zeggen dat alles klaar is, om te zeggen dat het verzonden is,…).
Een goede eerste indruk zeg maar.

4 Comments

 1. Inferis

  Wacht maar, you bought first gen Apple hardware. Kans bestaat dat it’s gonna bite you in the ass. 🙂
  Inferiss laatste blog post..Links for 2008-11-25 [del.icio.us]

 2. Unexpected

  Daar dient Applecare voor he 😉

 3. Inferis

  Ja, maar dat kost u wel 300 euro extra. En het is al niet dat een Mac goeiekoop is op zich. Ik vind dat toch veel geld worden voor gelijkaardige hardware die je bij de (niet-Apple) concurrent krijgt… Weliswaar zonder Leopard, dan.
  Inferiss laatste blog post..Links for 2008-11-25 [del.icio.us]

 4. Unexpected

  Volkomen gelijk heb je daar Inferis… ik vind het ook duur, maar ik vind het “het” waard… ach ja. En Applecare vind je op Ebay aan halve prijs en werkend… opkopen van stocks enz vermoed ik, maar ken mensen die het al gedaan hebben… wie weet krijg ik wel gratis Applecare door de miskleun bij mijn levering 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑