Telling stories for a living

Black Mesa

Doet het een belletje rinkelen, de naam “Black Mesa”? Bij mij in ieder geval wel, want ik speel al Half Life van dag één en heb alle later gereleased games ook gekocht en gespeeld tot ik niet meer kon. En nu slaat de nostalgie terug toe, want een bende vrijwilligers is bezig met het originele Half Life opnieuw uit te brengen met behulp van de Source engine waar Half Life 2 mee ontworpen is. 
Met andere woorden: Half Life met de beeldkwaliteit van de meer recentere telgen van de familie. De max toch, zeker als je denkt dat dit gewoon door mensen als u en ik gedaan word (met vaneigens wel serieuze skills). 
De trailer op Youtube belooft alvast veel goeds. Ah ja, en het zal gratis zijn voor iedereen die één “Source” based game bezit…

httpv://www.youtube.com/watch?v=oGlhgVz5r6E&fmt=22

1 Comment

  1. preve

    Ha …. HL in source finesse. Dat wil ik wel eens bezien. Maar ik ben eerder nen CS’r dan nen HL’r. Alhoewel ik me goed heb kunnen amuzeren met HL en HL2.
    Ben benieuwd en source heb ik hier genoeg liggen.. dus “laat maar komen Grietje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑