Telling stories for a living

Vanalles & Nog Wat!

Pfff teveel om te schrijven en te weinig tijd om dat te doen! Ik zou kunnen schrijven over de skireis die gepland wordt as we speak of over hoe Brabantia een leuk pakketje in mijn brievenbus heeft gedropt of hoe de eerste werkdag er een was met veel mails en een paar meetings, maar ook over hoe ik morgen in plaats van naar het werk te tuffen naar het huis van de toekomst ga rijden voor een event rond de nieuwste netwerktoepassingen en monitoring tools (en nog andere zaken zoals firewalls,…) waarbij naast het nodige sociaal genetwerk, vaneigens ook drankjes en hapjes horen.
Vorig jaar was het alvast een event om niet snel te vergeten en ik hoop dat het morgen op zijn minst even goed zal zijn. Maar daar hoort u morgen (of overmorgen, als het te laat wordt) meer over.
Misschien kan ik ook wat schrijven over SAN gerelateerde zaken, want daar ben ik tegenwoordig nogal veel mee bezig @ work, maar ook thuis zit ik op regelmatige basis met mijn neus in vaklectuur. Misschien moet ik maar eens een paar boeken bespreken zodat toekomstige geinteresseerden weten welke boeken te mijden zijn en welke absolute must-have’s zijn? Ik zet het in ieder geval op de todo lijst.
Ah ja, en ik heb er nog wat films en series doorgejaagd ook… in mijn verlof dus. Daar moet ik ook nog over schrijven, ah ja want ik deel mijn wel en wee op televisioneel vlak met u. CSI, de nieuwe X-Files film, Gone Baby Gone, What Happens In Vegas,… teveel om hier nu op te noemen, maar ik maak er deze week zeker werk van.
Bref. Tot zo ver alles wat ik de voorbije dagen zo al beleefd heb (of ga beleven) en waar ik u deze week nog mee ga entertainen (of vervelen, maar dan leest u dit nu toch al niet meer denk ik?).
En bij u? Hoe was uw eerste werkdag / weekend?

3 Comments

 1. evita

  Het huis van de toekomst 😀 Wat gij er moet gaan doen klinkt veel te chinees voor mij, maar ik ben daar eens naartoe geweest toen ik een jaar of 9 was, denk ik… was wel leuk. Ongelooflijk voor een 9-jarige! Ik wil daar nog wel eens naartoe 🙂
  Pour le rest: mijn eerste werkdag was goed hoor 🙂 It included taking pictures hehe
  evitas laatste blog post..Van Thielen presenteert ‘De Italiaanse droom’

 2. preve

  Zaterdag gaan helpen bij een playback show voor gehandicapten. Podium opzetten en toestanden. Ppffttt was ik blij dat het zaterdag avond was en ik terug thuis was. 06AM beginnen en 10PM pas klaar. Maar voor de rest .. alles prima 🙂
  preves laatste blog post..Microsoft zal een gratis Antivirus geven.

 3. flanger

  Zelf ben ik zeker geïntresseerd in welke boeken er zo aan te raden zijn qua SAN-beheer, aangezien ik daar de laatste tijd meer en meer mee geconfronteerd wordt 🙂 Laat maar komen dus, die suggesties!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑