Telling stories for a living

No More Vacation

Althans niet direct. Om maar te zeggen dat mijn weekje verlof er alweer op zit en ik morgen vroeg uit de veren mag om richting Brussel te cruisen. Gelukkig heb ik deze week nog enkele leuke vooruitzichten die het allemaal erg relativeren, dat gaan werken en al. 
Tot morgen, in de file.

1 Comment

  1. preve

    Hmmzzz Ik heb nog een dagje of 8 staan. En dus den 21’ste Dec de vlieger op en kijken hoe het in Bulgarije uitziet in die periode van het jaar. Nog een hotel gevonden om 3 nachten in de bergen te zitten ook. En als alles goed gaat nog eens een beetje sneeuwpret ondergaan. 🙂
    preves laatste blog post..Microsoft zal een gratis Antivirus geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑