Telling stories for a living

Antwerpen Shopping

Aangezien het weer gisteren meer dan ok was, leek het een goed idee om Antwerpen onveilig te gaan maken en eens te gaan rondneuzen in de winkels. Zo gezegd zo gedaan. Tegen 13u stond ik geparkeerd en ben ik gaan eten in De Taloorkes – iets wat een ex-collega ooit nog eens vermeld heeft als niet slecht om iets te eten voor een schappelijke prijs. Het was er zeker niet slecht, maar ik vond de prijs toch redelijk hoog gezien de porties die men gaf. Het eten op zich was wel erg lekker, al ga ik dit resto toch niet in mijn “must-visit” lijstje zetten denk ik. 
Nadat de maag goed en wel gevuld was, trokken we richting Kammenstraat (voor de hipste shops vaneigens), Meir en alles wat daartussen zat. Hier en daar Google Maps eens bovengehaald om de weg te vinden (werkt overigens opperbest, zeker in combinatie met een GPS-chip) kwestie van overal de weg goed te vinden. Op zo een momenten verbaas ik mezelf dat zo een stad waar je niet vaak komt, toch echt wel een doolhof kan zijn. 
En geshopt hebben we. Voor ieder wat wils. Zelf ben ik thuis gekomen met twee nieuwe jassen – eentje voor het herstseizoen en een voor wanneer de winter echt in het land aankomt. Alletwee van G-STAR Raw, een merk waar ik wel vaker mijn “goesting” vind… al moet je er niet gaan voor de democratische prijzenpolitiek :-).
Bij shoppen horen vanzelfsprekend ook terrasjes – en in Antwerpen komt daar ook BV-spotting bij te pas blijkbaar. Toen we op het terras van Berlin zaten, bleek Roxanne twee tafeltjes verder te zitten met een onbekende man (Story, Dag Allemaal,… spek voor jullie bek!). Woaahh! Hehe.
Swat. Het was half acht tegen dat ik terug thuis was. Op de terugweg nog gestopt aan het frituur en al dat lekkers achter een halve marathon CSI, CSI: Miami & NCIS opgepeuzeld. Zaterdag was dus duidelijk een erg leuk dagje. Fijn.

2 Comments

  1. Linn

    Ola, twee jassen ineens en dan nog van G-STAR Raw. Alé ge kunt weer deftig voor de dag komen. ;-p

  2. Unexpected

    hehe 😉 thanks Linn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑