Telling stories for a living

Smalste Band > Iets Minder Smal

Telenet heeft in alle stilte zijn “smallband” snelheid verhoogd van 8kB/s naar 24kB/s download snelheid. En nu allemaal rechtspringen en juichen en zeggen dat Telenet toch nog zo slecht niet is! Not! Ah ja, had ik al gezegd dat dit alleen geldig is voor http:// traffiek, dus mails en andere zaken blijven zo goed als onmogelijk…
En weet u waarom ze dit doen? Nu kan u op “smallband” nog met het nodige geduld tot op hun “Mijn Telenet” pagina geraken waar u volumeblokken kan bijkopen om terug normaal te kunnen surfen. Juist ja, deze maatregel is gewoon voor hun eigen zakken te vullen in het leven geroepen.
Goed bezig Telenet, echt waar. Gelukkig hebben ze supergoedkope prijzen waardoor zo een acties nog door de vingers kunnen gezien worden 😉 (note the sarcasm).

4 Comments

 1. C-life

  Over zakken vullen? ‘Unexpected Ads’ voor wat dient dit eigenlijk, en dan nog van een maatschappij die ook langzaam de prijs opdrijft met excuses ? Zie ik hier een beetje een tegenstrijdige post in?
  In ieder geval geef ik je ook wel gelijk ivm T*l*n*t.
  C-lifes laatste blog post..Modjo – Lady (Hear Me Tonight)

 2. Unexpected

  Die “Ads” betalen onder andere de hosting ruimte enz. En zijn geen ads om elektriciteit te kopen he (die trouwens overal stijgt, als je de vergelijking met de providers maakt is dit zeker niet zo) maar vacatures voor mensen die een job zoeken.
  Dus neen, geen tegenstrijdigheid op dat vlak.

 3. Mr Berre Berre

  U bent misinformed. Hun eigen domeinen vielen al langer buiten de smalband, zodat je inderdaad makkelijker aan mijn.telenet.be kunt of webmail lezen etc.

 4. Vince

  idem, is niets mis met een ad op je pagina te plaatsen. Heb overlaatst zelf een google adsense account aangemaakt. Je weet nooit da ge om het half jaar is een keer een cheque in de bus krijgt.
  Daarentegenstaande is unexpected geen top bedrijf 😛 (die volgens mij samen met BGC de lappe van hun leven aan het krijgen zijn door dommel)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑