Telling stories for a living

Microsoft Desktops

Microsoft heeft via hun team van Sysinternals een nieuw, gratis toolje voor Vista vrijgegeven: Desktops. Hiermee kan je je desktop uitbereiden met virtuele exemplaren, wat eenmaal je er gewoon aan bent, een serieuze aanwinst is. Zeker te checken dus.

Desktops allows you to organize your applications on up to four virtual desktops. Read email on one, browse the web on the second, and do work in your productivity software on the third, without the clutter of the windows you’re not using. After you configure hotkeys for switching desktops, you can create and switch desktops either by clicking on the tray icon to open a desktop preview and switching window, or by using the hotkeys.

Terug te vinden bij Sysinternals.

2 Comments

 1. tullius

  bestond ook al voor xp, als powertoy
  Virtual Desktop Manager
  tulliuss laatste blog post..Surfen met Google Chrome

 2. Unexpected

  Klopt! Was ik ook al hevige fan van…
  Maar ik vermoed dat er bugs gefixt zijn en alles wat sneller werkt dan vroeger?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑