Telling stories for a living

Last.FM

Ik vind dat dus een zalig tooltje, die Last.FM plugin voor mijn Winamp, iTunes, WMP,… Ik kan perfect tracken waar ik zo al naar luister, ik krijg groepen en artiesten voorgesteld die in het verlengde van mijn smaak liggen, ik kan bij mijn “neighbours” gaan spieken en daar leuke muziek leren kennen en als ik op mijn iPod naar muziek luister en ik plug die ‘s avonds in op de computer, dan worden alle statistieken daarvan via iTunes ook nog is geupdate op mijn Last.FM. En terwijl komt er op deze site nog een lijstje van mijn recent beluisterde muziek, kwestie dat ik een beetje mee doe met die web 2.0 toestanden en zo ;-).
Aangenaam is het minste wat je kan zeggen! Nu heb ik gezien dat er sinds heel kort een heuse plugin voor de iPod Touch en iPhone is van Last.FM waarmee je nog meer kan prullen op je iPod zelf (love ratings en zo weet je wel) en gisteren wou ik die dus downloaden in de App Store, maar wat blijkt: hier bij ons is die plugin nog niet te krijgen :s. Wat is dat nu voor een zeverderij???
Dat ze maar rappekes zien dat wij daar ook aan geraken verdekke, of ik ga mijn iPod Touch nog moeten “hacken” met de nodige tooltjes en er zo die plugin op parkeren… hehe.

2 Comments

  1. Linn

    Over Last.FM gesproken. Ik raak maar niet gewend aan die nieuwe lay-out é. Grom. 🙁
    Linns laatste blog post..Pakje in de brievenbus

  2. Unexpected

    Bwaaa ik vind het anders wel ok 🙂 beetje wennen, maar mooier. Het enige wat ik zo direct mis is de shoutbox denk ik?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑