Telling stories for a living

Mobistar iPhone 3G Launch Event

Ik zal er niet bij zijn… 250 plaatsen en 5500 geïnteresseerden. Voor degenen die er niet kunnen bij zijn, is er een “andere” missie: in de Mobistar shop in Brussel zullen er 150 exemplaren opzij liggen en de winkel opent om 21u morgenavond. Aanschuiven is de boodschap dus. Ik zal er niet bij zijn, want ik vind het nog net iets te duur om al te springen (zeker en vast gezien mijn HTC nog maar 6 maand oud is) en ik wil eerst eventjes de kat uit de boom kijken ;-). Hieronder de mededeling die ik in de bus kreeg…

Hallo Unexpected,

De officiële release van de iPhone3G als vipgast bijwonen is jammer genoeg niet mogelijk maar jij krijgt misschien wel nog de kans om exclusief deze iPhone3G te kopen. Als dat geen goed nieuws is!
150 extra toestellen in stock!
Bovenop de toestellen die we voor onze vipgasten reserveerden deze avond hebben we ook nog een beperkte extra stock van 150 iPhone3G-toestellen voorzien.
Als je weet dat we 5.500 inschrijvingen kregen, dan ben je er best op tijd bij!
Zo kan je ook als niet-vip een exclusieve iPhone3G kopen en dit in avant-première.

Wat en waar?
Kom op 10 juli 2008 vanaf 21 uur naar het Mobistar Center op de Guldenvlieslaan 18 in Brussel.

Tot dan!
Het Mobistar-team.
Als er mensen zijn die wel gaan, probeer eens wat foto’s te pakken want ik ben wel benieuwd of de hype hier net zo zot gaat zijn als in de VSA.

9 Comments

 1. Lauralieke

  Ik ga!

 2. Unexpected

  Ga jij dan onze reporter ter plaatse spelen Laura?

 3. Filip

  Ik heb ook een uitnodiging, maar ik kan plots niet gaan.
  Wie is er geïnteresseerd?

 4. Mr. K

  Ik!!

 5. Unexpected

  Het gaat hier snel vooruit 😉 …

 6. Nico

  Kan iemand me helpen aan een vip kaartje? Ik wil vanavond naar brussel rijden (4uur rijden–> Groningen) en wil dat best doen echter wordt ik overal een beetje bang gemaakt dat het aardig kansloos is aangezien alles toch al weg zal zijn….

 7. Filip

  Sorry, is al weg… Had niet gedacht dat dat zo snel zou gaan…

 8. Mr. K

  Dat is spijtig, kzal morgen ochtend wel aanschuiven in Brugge.

 9. Unexpected

  En hoe was het event ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑