Telling stories for a living

Mobistar Mobile Mail & Surf

Mobistar gaat de iPhone 3G binnenkort lanceren en volgens mij hebben ze hun “dataplan” dat ze erbij gaan verkopen klaar: Mobile Mail & Surf. 18€ per maand voor 200MB aan data per maand. Of 30€ per maand voor 2GB per maand met Mobile Mail & Surf Max.
Duur? Zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de VS, waar je 30$ betaalt voor “unlimited”. Voor België vind ik het nog meevallen als je weet dat je tot voor kort voor Orange World 6€ moest betalen voor 7MB per maand, wat dus tien keer duurder is dan hun nieuwste aanbod. Vind ik hun “Mobile Mail & Surf” voldoende en interessant? Belange niet! 200MB… das toch om te lachen? Een beetje youtube’en, mails en foto’s versturen, Flickr, Twitter gelijk zot, wat surfen en ik denk dat je er op een week al dik over zit. 2GB is al “schappelijker” maar nog niet perfect, want je zal nog altijd moeten opletten wat je doet… en 30€ is veel geld, zeker voor studenten en jongeren, die volgens mij toch zeker een groot stuk van de doelgroep van de iPhone 3G zijn niet?
Ik hoop dat Mobistar nog iets achter de hand houdt, want als we het moeten doen met bovenstaande “plannen” dan wordt de iPhone 3G in België een wel heel dure grap vrees ik…

3 Comments

  1. Jan

    Hopelijke passen ze het blackberry-tarief ook aan, voor 18 euro heb ik nu maar 100 mb 🙁

  2. Junni

    Het werk betaalt 15 euro per maand voor 100 MB (Proximus)

  3. Sandesh

    Kan ik dit activeren voor mijn Sony Ericsson K750i? Als ik naar de site ga en dit wil doen krijg ik ‘Sorry, jouw tariefplan geeft je geen toegang tot deze optie’. Weet iemand hoe ik dit kan aanpassen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑