Telling stories for a living

VMWare Desktop Virtualisatie Seminarie

Mij vandaag ingeschreven voor een half dagje VMWare Desktop Virtualisatie. Een seminarie met presentaties en andere VMWare nieuwtjes. Deze VMWare “tour” trekt door ons belgenlandje gedurende de maanden juni en september, ik heb me ingeschreven voor het seminarie te Brussel op 18 juni. Het is gratis, je krijgt er een hapje en een drankje, kan er netwerken en je leert er hopelijk nog iets bij over VMWare virtualisatie.
Een ideale manier om een woensdagnamiddag door te brengen denk ik zo.

2 Comments

  1. Robin

    Ik wacht hun passage in Gent af denk ik…

  2. Unexpected

    Ik zal laten weten of het de moeite was of niet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑