Telling stories for a living

C.V. Enzo

Ik ben mijn C.V. eens aan het up to date brengen. Je weet nooit welke kansen zich aanbieden en dan heb ik mijn dossier graag klaar en wil ik niet beginnen nadenken over wat ik ook alweer gedaan heb van projecten, opleidingen,… de voorbije maanden.
Nu vroeg ik mij af… wat zijn jullie geheime wapens? Tips & trucs? Zaken waar zeker op gelet moet worden? Wat wel en vooral, wat niet te vermelden? Vanzelfsprekend geen halve waarheden en zo! Neen, ik bedoel, wat is belangrijk op het C.V. naast de “cliché” weetjes die je op alle vacature sites kan terugvinden? Iets speciaals met de layout? Foto of niet?
De (toekomstige) firma dankt u bij voorbaat!
PS: websites met tips, jobs,… voor freelancers zijn ook welkom!

2 Comments

  1. Tom Bernaerd

    Michel Vuijlsteke heeft daar een zeer interessante reeks over gepost, al enkele jaren terug. Moet eens in de archieven snuisteren

  2. Unexpected

    Jep Tom, Michel zijn tips heb ik al “jaar en dag” in mijn bookmarks zitten 😉 zijn heel goed! Toch bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑