Unexpected.be

Telling stories for a living

Firefox 3 Release Candidate 2

Hij is sinds vandaag beschikbaar. Mijn toestel is al geupgrade en niets van problemen te melden. Naar goede gewoonte wat bugfixes, wat meer snelheid,… waardoor ze bij Mozilla alles klaarstomen om de final release uit te brengen. Downloaden die handel!

6 Comments

  1. Als mijn favoriete extensies beschikbaar zijn, zal ik downloaden die handel!

  2. 😉 en als ze niet beschikbaar zijn, kan je ze toch doen werken met behulp van wat aanpassingen aan de config files van Firefox. Google is your friend ;-).

  3. Ik weet het, heb dat vroeger nog gedaan, maar ik ben er te lui voor vrees ik 😀

  4. Hehe lui zijn is een goede eigenschap voor IT’ers 😉 …

  5. Wat wel jammer is aan firefox is dat je bv niet sommige functies kunt gebruiken zoals die werken in explorer. Bv msn messenger of skype…. (Probeer maar eens de link van ‘mijn live messenger’ te klikken)

  6. Volgens mij is dat Microsoft die dat beperkt en vanuit hun software altijd IE oproept ipv de standaard browser…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑