Het bloglandschap puilt er al van uit, maar sommige boodschappen moeten nu eenmaal wijdverspreid worden om zoveel mogelijk publiek te bereiken. Ik ben persoonlijk niet altijd te vinden voor zulke massacampagnes, maar deze keer is het voor een goed doel, namelijk de Sensoa campagne waarmee men jongeren tracht voor te lichten over seksuele overdraagbare ziektes en andere gevaarlijke dingen!
Ben je tussen 20 en 30 jaar, hetero en seksueel actief?
Dan wil Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum rond seksuele gezondheid en hiv, graag jou aan het woord laten. Om initiatieven uit te weken voor jongvolwassenen rond seksualiteit, organiseren we groepsgesprekken over seksuele ervaringen en seksualiteitsbeleving. We garanderen volledige anonimiteit en vertrouwelijkheid bij de verwerking van de gegevens.
Met jouw inbreng, kan Sensoa beter op jullie vragen inspelen.
Iedere deelnemer ontvangt een bioscoopcheque. De gesprekken vinden plaats in juni en juli 2008 zowel in Gent als Antwerpen, ‘s avonds en duren maximum twee uur. De groepjes bestaan steeds uit maximum 8 personen.
Voor verdere praktische details of vrijblijvend meer informatie, stuur je een mailtje naar ilse.vandevelde@sensoa.be