Telling stories for a living

Druk Drukker Drukst

De titel omschrijft mijn weekend in welgeteld drie woorden. Het was razend druk maar eigenlijk heel plezant hoor. Vrijdagavond heb ik het bewust rustig gehouden omdat ik wist dat de daaropvolgende dagen al vermoeiend genoeg zouden zijn.
Zaterdagmorgend vanzelfsprekend uitgeslapen tot de middag om daarna naar de winkel te gaan voor nog wat last-minute aankopen (twee nieuwe hemden, vier paar sokken en een nieuwe das was de totale buit).
Tegen half zes – zes uur moest ik ter plaatse zijn want ik moest nog wat DJ apparatuur aansluiten (lees: mijn laptop opstellen naast de reeds aangesloten laptop – met Final Scratch opstelling!!). Eerst nog een stukje receptie meegepikt (en oude bekenden gezien) en daarna mee aan tafel geschoven voor een overheerlijk buffet!
Daarna was het tijd om de avond in gang te trekken en hebben we met 2 DJ’s het publiek geamuseerd met een mengelmoes van klassiekers, disco, dance, jump, retro, r&b, slows en Vlaamse schlaegers. Het was goed. Zowel de oude garde als de jonge kippen en haantjes kregen we op de dansvloer, waardoor het een leuk feest werd dat tot in de vroege uurtjes heeft mogen verder duren.
De getrouwden vertoeven nu op een strand in Cyprus terwijl de rest van de genodigden net als ik nog in halve feeststemming aan het werk zijn vermoed ik ;-). In ieder geval, nog een dikke proficiat C & S, u hebt dat goed gedaan en ik ben er zeker van dat jullie bij die 33% van de bevolking horen die een succesvol huwelijk uit de grond gaan stampen.
Zondagnamiddag ben ik dan nog met het neefje en het nichtje naar de lokale kermis geweest waar we (in feite vooral de kleine gasten) genoten hebben van de paardemolen, de paardjes (waar ik eigenlijk falikant tegen ben omdat ik dat dierenmishandeling vind), het viskraam en een auto-attractie van Cars. Voor de rups of andere wildere attracties kon ik hen nog niet warm maken, maar dat komt wel in de loop der jaren ;-). Vaneigens horen bij een kermis ook eten en drinken, en daarom hebben we de namiddag afgesloten met smoutebollen en suikerspinnen. Mjam!

2 Comments

  1. Joke

    Is dat 33% procent die een succesvol huwelijk heeft? Dat lijkt mij weinig hé zeg.

  2. Unexpected

    Jep onlangs gelezen dat in België slechts 1 op 3 huwelijken blijft duren… we zijn “koploper” in vergelijking met onze buurlanden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑