Eindelijk. Het weekend is welgekomen en ik denk dat het ook heel erg snel weer voorbij zal zijn. Vanavond ga ik lekker niets doen en een beetje op de XBOX360 spelen en wat TV kijken (CSI eens wat bijkijken). Morgen slaap ik uit, want het belooft een lange dag te worden: eerst nog eventjes langs de winkel(s) en daarna richting Aarschot voor een trouwfeest van een goede vriend. Buiten eten, drinken en feesten zal ik er ook instaan voor de muziek, dus het zal een lange nacht worden denk ik ;-).
Zondag wordt dan vaneigens terug uitslapen (wie weet om welk uur dat ik mijn bed zie) en het rustig aan doen in de namiddag, want de dag die volgt is terug een werkdag. Toch ongelofelijk hoe snel een weekend voorbij vliegt he? Al mag ik niet klagen, want ook de werkweek is sneller om dan men zou denken…
In feite is het leven zo snel voorbij aan het vliegen, dat ik af en toe eens moet stilstaan en rond mij kijken om te genieten van wat is. En laat ik dat dan ook meegeven als tip van de week naar mijn lezers :-). Enjoy the weekend iedereen!