Telling stories for a living

Uitgeslapen

Voila zie. Ik heb mijn “schade” van de voorbije week goed ingehaald en ben om 13u uit mijn bed gekropen. Ik ga er wel direct bijzeggen dat ik al van half twaalf wakker was en er in die tijd twee afleveringen van “Mijn Restaurant” en een van “FC Nerds” heb doorgejaagd. Dus daar kan ik later nog iets over neerpennen denk ik.
En verdekke, dat doet dus goed eh, zo is uitslapen. Amai! In de week kom ik in feite gemakkelijk toe met 5u slaap per nacht, soms zelfs minder als de omstandigheden er om vragen. Maar in het weekend slaap ik dan toch een paar uurtjes meer om die terug bij te halen. Ideaal in feite. Ben dan ook dankbaar dat ik dat kan, want ik ken vele mensen die echt elke dag hun 8u nodig hebben of volledig omgebouwd worden tot zombies…

2 Comments

  1. G

    slaapkop 🙂

  2. Unexpected

    Tja 🙂 I love to sleep 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑