Telling stories for a living

(Bijna) Weekend

Deze namiddag nog een meetingske leggen en dan kan het weekend beginnen. Vanavond ga ik nog een hapje eten somewhere in Brussel en daarna hoogst waarschijnlijk nog eentje drinken in het stamcafΓ© (als ik niet te vermoeid ben). Morgen (zaterdag) staat er nog niet echt iets op de agenda, maar ik weet zeker dat ik mijn tijd nuttig zal kunnen besteden ;-).
En zondag, ja zondag slapen we om te beginnen uit. In de namiddag staat er volgens mijn planning een baby-borrel op de agenda en ‘s avonds zal er niet veel anders te doen zijn dat het wereldwijde web wat af te schuimen, een beetje GTA IV’en of gewoon wat opgenomen afleveringen van CSI & NCIS erdoor jagen. En dan is het weekend alweer om…
En zeggen dat het nog moet beginnen! Zucht.

6 Comments

 1. Linn

  Positief denken, moet ge doen.

 2. Unexpected

  Goh doe ik Linn πŸ™‚ maar weekends zijn zo snel om toch hoor (is teken dat ze leuk zijn he).

 3. G

  en veel te kort πŸ™‚

 4. Unexpected

  ja vooral veel te kort πŸ™‚ ik ben voorstander van een werkweek van 2 dagen en een weekend van 5 dagen πŸ˜‰ met loonbehoud natuurlijk!

 5. Maai

  daar teken ik ook direct voor πŸ˜€

 6. Unexpected

  Hehehe wie niet he πŸ˜‰ ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑