Telling stories for a living

Nerdtest

Deze week loopt er een ad-campagne op mijn blog waar een leuke test bij hoort: een nerdtest! Ik heb hem zelf gedaan en ik kom uit op “NerdyPro”. De tweede hoogste score dus. Maar gelukkig vinden ze nerd-zijn “in”. Hehe.
Je kan er ook echte nerdkits downloaden zoals een bril, stylo’s voor je borstzak,… en je kan een foto bewerken van jezelf om te zien hie je er als nerd zou uitzien. Klikken op de foto die hier af en toe rechts verschijnt en je kan meespelen. Leuk.

6 Comments

 1. Linn

  Ik heb hetzelfde resultaat als jij. Vreemd want ik ben helemaal niet zo nerdy als jij. Of dat een belediging of compliment is voor jou, mag je zelf beslissen.

 2. Unexpected

  Bwa. Of misschien ben je een undercover nerd Lynn ;-).
  Wat is volgens jou (en de rest mag ook antwoorden) in feite een “nerd” ?

 3. Linn

  Dat is een goeie vraag. Bij een nerd denk ik aan iemand die constant tussen de boeken en de computers zit en dat gepaard met een gebrek aan, en misschien zelfs desinteresse in, sociale contacten. Iemand die ook wereldvreemd is en waaraan je dat kan zien door bijvoorbeeld kledij uit de jaren stillekes en een bril met onverdunde glazen en zo.
  De cliché-nerd dus. 😉

 4. Robin

  Haha, dat is wel heel doortastend. Wat is het verschil eigenlijk tussen geek en nerd? Wie is de ergste?
  Zo meteen de test eens doen.

 5. Unexpected

  @ Linn: als dat je opvatting van nerd zijn is, dan denk ik dat je over mij in ieder geval een verkeerd beeld hebt hoor :-).
  Jouw nerd-zijn is enorm karikaturaal vind ik in feite…

 6. Lentesneeuw

  Nerdy 100% zuivere scheerwol :o) Yep, that’s me. Eén tikkeltje minder nerd dan jij dus. Maar ‘t is relatief, want op dit moment had ik m’n pc nog maar aangestoken en een spelconsole héb ik gehad.
  Wat is nerd-zijn? ‘t Is zoals de site zegt: tegenwoordig betekent dat “mee zijn met z’n tijd”. Voor mij persoonlijk zijn nerds mensen die nog geeneens een computer bezitten, elke avond braaf naar VTM zitten te kijken en vragen aan hun moeder wat ze de volgende morgen moeten aantrekken. Ze bestáán dus wel degelijk!
  Grtz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑