Telling stories for a living

Firefox 3 RC1 Ready

De eerste release candidate van Firefox 3 zou klaar zijn en eind mei ter beschikking gesteld worden aan het publiek. Daarna komt de finale versie ergens in juni uit en zal de grote massa ook wel upgraden. Zelf draai ik al op de bΓ¨ta versie sinds release 3 (nu versie 5) zonder noemenswaardige problemen… Vooral sinds release 5 is het ding erg stabiel en enorm snel geworden vind ik. Aanrader dus!

5 Comments

 1. vince

  mja, ik draai em ook nu de beta 5 (door mijn update van ubuntu) en zelf ondervind ik geen problemen & vind ik het zelfs netjes & snel werken.
  FF 4 teh win πŸ˜›

 2. Unexpected

  FF4 ? πŸ™‚ Niet te veel vooruit lopen eh daar!

 3. Inferis

  eind *mij*?

 4. vince

  4 = for –> FF for the win πŸ˜›
  en wa is er mis met vooruitlope? :p

 5. Unexpected

  Domme ik πŸ™‚ niet aan gedacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑