Mijn vermoedens zijn waarheid geworden: Jelle en Micheline hebben de carte blanche vast voor de finale van Mijn Restaurant! Dikke proficiat, het was overduidelijk verdient. Tegelijkertijd is het spijtig voor Hasselt, want ook daar is het meer dan dubbel en dik verdient, Leuven was gewoon nog een tikkeltje beter.
Antwerpen komt dus uit tegen Hasselt en als ik een pronostiek mag geven: Hasselt zal winnen. Ze doen alles zelf, waar ze in Antwerpen eigenlijk als koppel voor managers spelen en het personeel alles doet. Ze zijn goed als manager, maar een koppel dat zelf alles doet verdient de prijs meer vind ik zelf. Daarnaast zijn de Limburgse meiden, Yana├»ka en Stephie, meer geliefd bij het publiek dan de te zelfzekere Antwerpenaren in deze show (vooral Yvan is “full of himself”). En aangezien Limburg zich met al zijn kracht achter Leuven heeft geschaart bij vorige nominaties, ben ik er redelijk zeker van dat die dienst zal terugbetaald worden bij deze “verkiezingen”.
Voor mij is de terechte finale Leuven – Hasselt. Leuven zit er al in, dus vanaf nu tot binnen twee weken steken we een tandje bij voor Hasselt. U stemt toch ook?