Telling stories for a living

GTA IV

Al een week loop ik elke winkel die ik tegenkom en die videogames verkoopt binnen om mijn eigenste kopie van Grand Theft Auto IV voor XBOX 360 aan te schaffen. Tot nu toe dus geen geluk, want overal is het uitverkocht. In een bundle met een PS3 is het er wel, maar ik heb geen HD-televisie dus een blueray speler interesseert me niet en alleen een PS3 kopen voor GTA IV vind ik er los over…
Mediadis toont op hun site dat het game binnen de 2-3 dagen verstuurd wordt, maar ik heb daar mijn twijfels over en eenmaal de kredietkaart ingevuld zit er niks anders op dan wachten op hun levering, hoe lang die ook zou duren.
Dus, mijn vraag aan jullie: weet er iemand een winkel waar ze GTA IV voor XBOX 360 op voorraad hebben, liefst in Vlaams-Brabant? Mijn eeuwige dankbaarheid wacht op u (of toch tot GTA V uit is ;-)).

5 Comments

 1. teleneter

  Mediamarkt is bekend voor zijn grote stock. Probeer daar eens.

 2. Unexpected

  In Brussel vorige week woensdag al geweest… uitverkocht.

 3. vince

  op ebay / kapaza stond er daarstraks een exemplaar d8 ik

 4. G

  I know people, and they know people …
  Zal is nr mijne platenboer bellen

 5. Unexpected

  Hehe. Uit welke film komt deze oneliner:
  “I know some people who know people who’ve killed some people”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑