Vandaag heb ik de eerste 20 minuten gemist wegens om 19u in slaap gevallen wegens vermoeiend dagje gisteren en tekort aan slaap de voorbije nacht. Het stuk dat ik wel gezien heb, was vaneigens weer gieren à volonté. Michael ontpopt zich tot meest normale nerd denk ik terwijl Sammy nog altijd volledig verloren is aan zijn Paulientje. Geestig, zo kalverliefde :-).
Homo Steve heeft zijn kapiteinlintje al mogen afstaan aan Jeroen (niet dat hij dat erg vond denk ik, want das toch maar een onnozel titelke hé) en de trainers (op Bossie na) hebben mee voor travestiet gespeeld met de homo’s van de nerds. Grappig om zien en chapeau dat die gasten dat doen.
Een van de nerds is ook afgezwaaid wegens liesblessure en er is een Zuid-Koreaanse jongen bijgekomen (nieuwe spits) die ook direct al de eerste goal voor FC Nerds heeft laten optekenen, waardoor ze 1-1 gelijk gespeeld hebben tegen de vrouwenploeg die hun in het begin had afgemaakt met 4-1.
FC Nerds, het blijft gieren maar het wordt stillekes aan tijd dat er een einde aan komt want het begint “meer van hetzelfde” te zijn…