Telling stories for a living

Mijn Restaurant – Leuven Blijft!

Woohoo! Gisterenavond heb ik kunnen vaststellen dat mijn smsje wel degelijk geholpen heeft. Leuven mag de deuren verder openhouden en Oostende sluit ze achter zich. Terecht! Alleen verliezen we nu wel leuke televisie (Ghislaine haar buien zijn wel leuke televisie vind ik) maar in het kader van de wedstrijd is het eerlijk verlopen. Goed zo Leuven, proficiat Micheline en Jelle. Ik zal toch eens een tafeltje moeten reserveren denk ik, al heb ik geen zin om met mijn kop op TV te komen en op dat bordje voor hun deur staat duidelijk dat als je binnen gaat, je afstand doet van je portraitrecht en dat je op TV kan komen…
In ieder geval, de show must go on. Keep up the good work.

1 Comment

  1. Lentesneeuw

    Goed hé! Ik heb ook zitten meejuichen hier. Misschien dat ze Ghislaine en Pieter thuis blijven volgen nu? In “hun gat”… *smirk smirk*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑