Telling stories for a living

Mijn Restaurant – Afvallers?

Ik was gisteren dus verkeerd want er viel nog geen team af, ze houden dat voor donderdag. Gisteren konden we dus een paar opdrachten zien en het saaie debat dat men organiseert tussen de genomineerden… dat onderdeel zouden ze beter laten vallen want het trekt op niks vind ik.
Verder zagen we dat Pieter en Ghislaine hun chef hebben ontslagen (op aanraden van Peter Goossens en VTM) omdat hij een frauduleus verleden zou hebben. Voor de rest is er niet veel spannends gebeurd deze aflevering…
De preview van donderdag toont wel dat er in Oostende weer een serieus haar in de boter zit, want we zien Pieter een van zijn onderdanen mee naar buiten sleuren! Zou er geld verdwenen zijn uit de kassa? Sensatie alom!

2 Comments

  1. Linn

    Spraken ze over dat frauduleus verleden in het programma zelf ook? Ik dacht dat ze het enkel over zijn niet echt fantastische kookkunsten hadden. Ik heb wel maar met een half oog gekeken dus ik kan mij vergissen.

  2. Unexpected

    Neen hoor… maar dat schrijven ze wel in de “boekskes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑