Telling stories for a living

Mijn Restaurant

Gisteren was het weer “Mijn Restaurtant”, dat ik nog niet gezien heb maar wel opgenomen heb wegens niet thuis. Ik heb in ieder geval al gehoord en gelezen dat zowel Leuven als Oostende genomineerd zijn en dat Oostende er waarschijnlijk zal uitliggen wegens het hatelijke gedrag van Ghislaine (maar wel bangelijke TV) gecombineerd met het wegvallen van hun frauderende (?) chef-kok. Spectakel alom dus.
Straks naar het frituur voor “frietjes van de frituur” en dan ga ik mij rustig achter de beeldbuis (of moet ik nu zeggen flat-panel?) nestelen en naar mijn opnames kijken. OpnameS inderdaad want er staat nog een CSI aflevering op, NCIS en nog wat zaken die ik nu effe vergeten ben… Kijkplezier alom.
Wat doet u vandaag / vanavond?

2 Comments

 1. Linn

  Ik heb deze week eens naar FC Nerds gekeken. Je voorbije blogposts daarover hadden mij nieuwsgierig gemaakt. Ik moet zeggen dat het dolle pret was. 😀
  Ik heb eigenlijk ook wel zin in frietjes van de frituur maar ik ben te lui om er om te rijden. 😉
  Om te antwoorden op de vraag wat doet u vanavond: ik denk dat ik gewoon thuis ga blijven en ook eens ga zien wat er nog allemaal op op de harde schijf van de dvd-speler staat te wachten om bekeken te worden. Hopelijk krijg ik het ding aan de praat want ik heb het nog maar 1x gebruikt.

 2. Unexpected

  Hehe blij te horen dat mijn berichtjes aanzetten tot actie! Over die frietjes: das niks, das toch alleen maar ongezond dus prijs u gelukkig :-).
  Succes met de dvd-speler, zal wel lukken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑