Telling stories for a living

Twitter

Ik heb al lang een Twitter account, maar eigenlijk heb ik er buiten een beetje testen niet veel mee gedaan. Maar dat gaat veranderen denk ik. De laatste weken is mijn interesse in Twitter toegenomen en schrijf ik er al eens iets op, zonder echt te overdrijven. Mensen “followen” was er ook nog niet bij aangezien ik het nogal lastig vind om altijd die site open te houden, maar dom was ik om te geloven dat er geen “fat client” bestaat voor Twitter ;-). Twhirl ontdekt, een handige tool op  het Adobe AIR platform, dat je toelaat om als een soort IM van Twitter gebruik te maken.
Als u de onweerlegbare drang zou hebben om mij te volgen op Twitter, of nog beter, u ontdekt dat een zekere Unexxx u volgt op Twitter maar u weet niet wie dat is… bij deze weet u dat dus hé. Ik ben eens benieuwd of het gaat blijven “plakken” of binnen de kortste keren “Twitter-loos” ga zijn…

4 Comments

 1. G

  euhhhhh ?????

 2. Unexpected

  Gij kent Twitter niet?

 3. Junni

  Het is omdat ik u gevonden heb op twitter dat ge het terug gebruikt zeker 🙂
  Er is zelfs een Twitter app voor iPhone! Zeer handig…twitteren vanop de wc pot

 4. Unexpected

  Bwa ook ja, ik geef het toe 🙂 neen, ik had dat al een tijdje maar deed er niks mee en dan kwam ik op die Twhirl app uit en ik dacht, why not ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑