Overal het algemeen ben ik zo geen gamer, niet omdat ik dat niet graag doe maar gewoon omdat ik niet genoeg tijd over heb om uren aan games te spenderen. En als ik een game dan eens de max vind, dan ben ik er direct een paar uurtjes zoet mee en dat zijn kostbare momenten die ik niet op overschot heb… Maar zo heel af en toe (een drie-vier keer per jaar schat ik) komen er titels op de markt waarvoor ik toch wel tijd vrij maak. Vorig jaar waren dat Portal, Half Life 2 Episode 2, Command & Conquer: Tiberian Wars en Gears Of War.
Dit jaar is er nog geen enkel spel de revue gepasseerd ten huize Unexpected, maar vandaag heb ik een beetje rondgesnuisterd en is mijn oog toch wel op het volgende gevallen: GTA IV (u weet wel, dat totaal onverantwoord game waarin u auto’s pikt, mensen bijeen klopt, vandalisme doet,…) komt er aan en al de reviews / previews zijn enorm positief! Het game komt eind van de maand uit en ik zal dan ook de eerste zijn om dat te bestellen hé. Een ander game dat mijn aandacht trok is eigenlijk een uitbereiding op mijn favoriete game allertijden: Command & Conquer – Kane’s Wrath. Dit expansion pack voor Tiberian Wars brengt zowel single als multiplayer levels met zich mee en kost maar 25€ dus dat gaat een van de dagen besteld worden, vermoedelijk gecombineerd met GTA IV waardoor ik verzendingskosten uitspaar.
Kortom: de eerste twee weken van mei zal ik ettelijke uurtjes achter de XBOX360 en de PC spenderen, zeg dat ik het u gezegd heb!