Telling stories for a living

Exchange 2007 – Dag 4

De voorlaatste dag van de cursus is ondertussen halverwege en is vandaag gericht op “messaging security” zijnde SPAM, domain spoofing,… Microsoft hun antwoord hierop is de EDGE server-role, maar eerlijk gezegd denk ik dat dat systeem nog niet volledig optimaal is. Ironport iemand? In ieder geval denk ik dat we morgenvoormiddag klaar zijn met de cursus waardoor we in de namiddag vooral gaan kunnen “spelen” met de labo pc’s en vanalles uitproberen (en als het meezit ook een beetje vroeger door kunnen om het weekend in te zetten).

1 Comment

  1. Serge van Ginderachter

    Exchange is een groupware applicatie. Om die te gebruiken voor zuiver antispam lijkt me een, euh, niet optimale oplossing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑