Telling stories for a living

FC Nerds – Aflevering 2

Gisteren was er een nieuwe aflevering van FC Nerds, het nieuwe programma van VT4 waarin Johan Boskamp tracht een bende nerds op te leiden tot “profvoetballer”. Gisteren was het teambuilding dag waardoor de gasten rotsen gingen beklimmen en over een kabelbrug moesten lopen, zelf eten voorzien en een duurloop vol maken. De groep begint duidelijk aan elkaar te hangen, maar toch was er ook al “ambras” zijnde dat de Sammy het niet zag zitten dat één van de twee homo’s uit de bende kapitein wordt. Hij ging het hem zeker is zeggen als hij het niet goed doet!! Hehehe. Lol. In ieder geval, Sammy zijn aflevering was in orde denk ik, want die blonde striptiseuse heeft zijn jaar goed gemaakt… ahzo een schoon meiske ;-)!
Ik heb het programma bekeken met de VAIO op de schoot, terwijl ik nuttig werk aan het leveren was voor de boekhouder, kwestie dat ik af en toe eens kon opkijken en gieren met die gasten. Zouden die nu zelf zitten te kijken en fier zijn of zouden ze hun afvragen waarom ze in godsnaam ooit meegedaan hebben?
Ha ja, en dan was er nog Steve, de zwaarste van de bende. Hij kon geen enkele activiteit meedoen wegens nog een beetje pijn aan een pees, niet in het kostuum geraken wegens niet voorzien op zijn afmetingen,… maar waarin hij wel uitblonk was het voorzien van werkgelegenheid voor onze brouwerijen. Zucht. Maar toch zo verbouwereerd zijn dat hij niet voor het geluk geboren is en altijd pech heeft… Aarde aan Steve: je hebt “pech” omdat je te dik bent en je bent te dik omdat je de gemiddelde maandconsumptie van een man op één avond binnengiet! Zou dat er niet voor iets tussen zitten misschien?
Ik ben eens benieuwd wat er volgende week op het programma staat…

1 Comment

  1. Larissa

    Kvin het gwn DE MAX .. kpt lachen XD
    Maar ook wel zielig OE ZE DIE MENSKES BEHANDELN iedere voetballer begin van O e !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑