Telling stories for a living

Weekend

Het weekend is alweer voorbij gevlogen met zoals eerder gezegd zaterdagavond een verjaardagsfeestje dat best in orde was (de DJ draaide ook met de laptop, begin dat dus meer en meer te zien) heeft toch tot een uur of drie geduurd alvorens ik moe was en huiswaarts gegaan ben. Deze morgend dan maar uitgeslapen tot een uur of elf, beetje aan de PC gezeten, gegeten, naar de F1 gekeken (redelijk saaie wedstrijd en Hamilton die nog jeugdig ongeduldig is en zo zijn kansen vergooit) om daarna het laatste anderhalf uur van de ronde van Vlaanderen mee te pikken en mee te leven met “onze Stijn”. Proficiat man, zo een prestatie! Chapeau.
Deze avond naar TV gekeken, wat administratie in orde gezet en facturen betaald en wat configuraties samengesteld voor klanten. En daarmee is het weekend weer om.
Gelukkig is het de komende week niet echt een werkweek: deze week ga ik in opleiding, meer bepaald Microsoft Exchange 2007 van begin tot einde. Ik heb al een zwaar doorgedreven cursus gevolgd in Cannes eind vorig jaar, maar ik vond het toch interessant om eens van nul te beginnen aan een iets trager tempo, kwestie dat ik zeker ben dat ik niks gemist heb. Fun gegarandeerd en eens iets anders dan op het werk zijn nietwaar? U mag u dus de komende dagen verwachten aan “Exchange 2007” postjes… tis maar dat u op voorhand gewaarschuwd bent ;-).

2 Comments

  1. Linn

    Ik zie het al…dat worden dus weer heel wat postjes waar ik geen jota van begrijp. :p

  2. Unexpected

    Kom kom Linn… beetje meer motivatie he meid! Waar een wil is, is een weg ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑