Telling stories for a living

Productieve Zaterdag

Vandaag is een productief dagje gebleken:

 • Naar Belgacom geweest en mijn “issue” opgelost
 • Zowel de slaapkamer als het bureau gekuisd en zwaar opgeruimd!
 • PC ook “virtueel” gekuisd en alles een plaats gegeven op de hdd’s

Straks eet ik zelfgemaakt stoofvlees met fritjes en mayonnaise en deze avond is er een spetterende birthday party in mijn lievelingscafé (de Neion moesten jullie dat nog altijd niet doorhebben). Een goede zaterdag me dunkt!

6 Comments

 1. Inferis

  We need pics.

 2. Linn

  Dat klinkt allemaal niet slecht. Eet smakelijk en veel plezier deze avond.

 3. Unexpected

  Hehe pics ja… denk het niet 😉
  @ Linn: thanks!

 4. dirk

  we wachten wel nog altijd op pics van de autoradio installatie!!!

 5. FRaNKy

  Precies de lenteschoonmaak.. Ook 5 vuilzakken met brol gesorteerd en ergens anders gemikt dan in mijn appartement. De vloer ligt nog te wachten intussen.. motiverende preken mogen altijd.

 6. Unexpected

  @ Dirk: ik moet hem nog ene keer open smijten om een laatste aansluiting te doen en dan maak ik foto’s om te demo’en 🙂 thanks voor de interesse!
  @ Franky: ja ik kan dat zo krijgen eh… weken in de rommel leven en dan moet alles opgekuisd worden… en dan is er geen houden aan! En als dat dan klaar is dan vind ik dat zo plezant om mij te installeren en te genieten van alles 🙂 hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑