Daarstraks was ik in de buurt van mijn favoriete Mobistar winkel en ben ik eventjes binnengesprongen om het volgende te bestellen (wegens niet op voorraad):

Ik had vroeger een gelijkaardige headset van LevelOne, maar ik vind die stroomadapter niet meer terug en de kwaliteit was toch al niet van de beste, dus was het tijd voor een nieuwe headset. Thuis of op het werk loop ik daar niet mee rond, maar in de wagen vind ik dat wel handig en vooral gezien de prijzen van zo een setje is het dom om een dure boete te riskeren met te bellen achter het stuur. De headset kost mij 29€ en dan heb je een model met ingebouwde batterij die je via een meegeleverde adapter gewoon kan opladen zoals een GSM. Voor 10€ minder kon je ook een model met een AAAA-batterij krijgen, maar volgens mij ben je die 10€ winst rap kwijt aan nieuwe batterijen…

Ik heb ineens ook een holster voor de Cruise besteld, want hoewel het meegeleverde zakje zeer goed is, kan je dat niet bevestigen aan je riem of zo, en dat maakt het niet altijd makkelijk om mijn telefoon mee te nemen daar hij te groot is om in mijn broekzak te steken. Als alles goed gaat is het totale pakket tegen volgende week binnen.