Yes! Weekend en zeker niet te laat. Ik heb er nood aan, want het was een lastige week. Niet zo zeer van teveel werk ofzo, maar eerder van nog in vakantiestemming, moe van al dat snowboarden en dan nog eens de verandering naar het zomeruur… vermoeidheid! Morgen nog wel wat werk liggen: mijn boekhouding moet in orde (ah ja, afsluit van het eerste kwartaal), ik moet naar de belgacom winkel want ze hebben mij een Classic lijn gegeven in plaats van een Discovery lijn en via telefoon wordt dat ingewikkeld dus ga ik effe ter plaatse. ‘s Avonds is het nog een verjaardagsfeestje dat ik ga bijwonen en dan is de eerste helft van dat kostbare weekend al voorbij :'(.
Ah ja, en op goed weer moeten we niet rekenen: volgens mijn weerbericht via mail zal het zowel zaterdag als zondag wisselvallig en bewolkt zijn. Spijtig. Maar toch ga ik er van genieten, misschien wat TV-series inhalen (Jericho, Heroes, Prison Break,…). Wat doet u dit weekend?