Telling stories for a living

Ingeborg Ledolter

Nu ik toch bezig ben met mijn “fan zijn” wou ik jullie aandacht ook eventjes vestigen op een Oostenrijkse schone genaamd Ingeborg Ledolter. Zij die nog nooit van haar gehoord hebben, kennen haar zeer waarschijnlijk wel als het charmante, lieve meisje uit de videoclip “Sunshine In Her Eyes” van Tom Helsen. Ingeborg is doof, vandaar al de gebarentaal in de clip en heeft onder andere op de cover van Evita gestaan en is op bezoek geweest bij Q-Music. Ze heeft een blog, een Linkedin profiel, zit in Jetgirl verweven en als je op haar naam Google’ed kom je nog veel meer links en profielen tegen. Toffe madame! Het Japanse spreekwoord “ÊÊn beeld zegt meer dan duizend woorden” is volledig van toepassing op deze juffrouw…

httpv://youtube.com/watch?v=wl_u0lrB7fM

2 Comments

  1. Linn

    Naast een toffe, ook een heel schone madam vind ik. Van haar blog versta ik wel niet veel. 😉

  2. Unexpected

    Inderdaad ze mag er zeker zijn!!! 🙂 en nee ik versta er ook niks van 😉 maar das niet nodig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑