Of u nu gebruik maakt van Torrent-seeds voor illegale doeleinden of legale doeleinden, het is en blijft het meest populaire P2P-protocol van dit moment. Spijtig genoeg zijn er ISP’s die gedurende de dag torrent-traffiek “cappen” oftewel beperken is bandbreedte omdat ze vrezen dat deze streams het gewone http/mail verkeer gaan vertragen. Persoonlijk denk ik dat ze dan meer bandbreedte moeten aankopen en hun klanten niet bedriegen (waar staat dit in uw contract?) maar dat is een ander verhaal…
Met deze site kan u rustig controleren of uw ISP uw bandbreedte voor torrent-streams beperkt of niet. Als u Dommel gebruikt moet u niet de moeite doen, ik heb dat zelf gecheckt en alles is piekfijn in orde! Als u toch bij de ongelukkigen zou zijn, maak dan gebruik van een torrent-client die toelaat om uw traffiek te encrypteren zodat uw ISP het niet kan filteren. uTorrent is zo een client, werkt snel en gebruik weinig resources. Bij deze.